Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

HUSK AFKRYDSNINGSFELT: Jeg accepterer handelsbetingelser

Steensgalleri.dk
Frydendalsvej 7,
DK-9000 Aalborg
Danmark

Webshop til salg af fotos som plakater, på lærred eller på aludibond til ophængning i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Telefon: +45 4093 2399
E-mail: poul@steensgalleri.dk

CVR: 25024699
Bank: Danske Bank
Reg. nr.: 4662 
Konto nr.: 3201560993

Bestilling
Alle priser er i DKK og inklusive moms og fri fragt. 

Du modtager en ordrebekræftelse på mail til den adresse, du oplyser, når din bestilling er gennemført. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke kan se ordrebekræftelsen i din indbakke. Kontakt Steensgalleri.dk på 4093 2399, hvis bekræftelsen udebliver.

Betaling med kreditkort eller Mobile Pay.
Du har følgende muligheder for betaling med danske eller internationale kreditkort samt Mobile Pay. Gyldige kreditkort er Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, JCB og Diners. 

 Betaler du med kort, trækkes beløbet først i forbindelse med forsendelsen.

Produktion og levering
Du skal regne med 7-8 dages leveringstid fra du afgiver din bestilling. Producenten skal bruges ca. fem dage og dertil kommer forsendelsen med GLS, Post Danmark eller Fragtmanden (ved større pakker.) 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret fra du har modtaget billedet. Kontakt Steensgalleri.dk på poul@steensgalleri.dk eller telefon 4093 2399 og fortæl mig gerne hvorfor. Gem den originale emballage og brug den til returnering af pakken, som du skal sende med GLS til 

GLS Pakkeshop, Att. Poul Steen Nordhagen, SuperBrugsen Vejgaard, Vejgaard Bymidte 10, 9000 Aalborg. 

Du skal selv betale for forsendelsen. Husk at vedlægge ordrebekræftelsen eller fakturaen og lige så vigtigt; registreringsnummeret på din bank og dit kontonummer. Når billedet og kontonummeret er modtaget, får du beløbet refunderet. 

Transportskade 
Det er vigtigt, at du ved modtagelsen af pakken tjekker den for skader, der kan have påvirket indholdet. Er indholdet beskadiget, så tag et billede af det og send det på mail til poul@steensgalleri.dk eller ring på telefon 4093 2399 og oplys mig om det. Derefter sætter jeg en ny produktion i gang med forventet modtagelse hos dig 7-8 dage efter.

Reklamation
Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug eller håndtering af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Du kan som forbruger kræve en ny levering af varen, såfremt reklamationen er berettiget.

Ophavsret
Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører Poul Steen Nordhagen. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden min tilladelse.  

Cookie-fri website

Jeg tracker ikke de besøgende på denne webshop, og du får heller ingen ”småkager” smidt efter dig, så du kan trygt besøge siden, uden at der installeres cookies på din computer.

Dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse gemmes ikke, men slettes efter vel overstået handel.