Om mig

Steens Galleri er den virkeliggjorte drøm om at etablere en webshop med mine fotos til væggene på kontorer, i hjemmet eller sommerhuset. Motiverne er både fra byen og naturen, hvor Solens og Månens vandring over himlen har fået en særlig plads i porteføljen.

Det er over 42 års arbejde som journalist indenfor radio, den trykte presse og som selvstændig kommunikationsrådgiver, videofotograf og fotograf, som nu bliver rundet af med dét, jeg brænder mest for - fotografiet. Det begyndte med et Kodak Instamatic i 1967. Der startede de fleste i min generation. Derefter brugte jeg min fars Agfa Silette 24 X 35 og fik mørkekammer i kælderen til at fremkalde film og billeder.

Siden har jeg aldrig sluppet fotografiet som medie til at fortælle en historie eller fange særlige øjeblikke. Det er, når lyset er vanskeligst, at jeg synes det er allermest spændende at arbejde med fotografiet.

Jeg håber at du finder et motiv, som du gerne vil have hængende på væggen. Er der andre ønsker end de valgte størrelser, du finder i webshoppen, så send en mail til poul@steensgalleri.dk. God fornøjelse. 

Poul Steen Nordhagen. Født 1952. Autodidakt fotograf. Uddannet journalist fra DjH i 1980. Har arbejdet som radio- og dagbladsjournalist. Selvstændig siden år 2000 som kommunikationsrådgiver, tekstforfatter, videofotograf, naturfotograf og siden 2022 som webshopejer.