Print af højeste kvalitet

Steens Galleri leverer tryk i den bedste kvalitet i samarbejde med en af de førende producenter i Danmark. Billederne kan bestilles i følgende kvaliteter og materialer:

Fine Art print 
Fine Art Print, kaldet giclée, trykkes på syrefrit kvalitetspapir fra Hahnemühle. 

Aludibond metalprint uden ramme
Direkte UV- tryk på en 3 mm aludibond plade, som fremstår fri for reflekser. Væg-beslaget bagpå får pladen til at svæve ca. en cm fra væggen og gør med sin skyggeeffekt en ramme overflødig. Holder også til udendørs ophængning i op til fem år, uden at farverne falmer.

Canvasprint m. svæveramme
Trykt på lærred, som spændes ud over 18 mm blindramme og monteres i en sort svæveramme. Lærredet gør billedet fri for reflekser fra vinduer eller lamper og får en "malerisk" effekt. Hvis lærredet er 60x40 bliver det endelige mål ca. 63,5x43,5 cm med svæveramme.

Akustikbillede med ramme
Har du brug for reducere efterklangen af lyd på kontoret el. derhjemme, kan alle billederne leveres med klasse A lyddæmpning. Skriv til poul@steensgalleri.dk og forhør dig om prisen på den størrelse billede, der skal til for at dække behovet.

Alle produkter leveres klar til ophængning.

Har du en specielt ønske med hensyn til andre størrelser end dem i webshoppen, så send en mail til mig på poul@steensgalleri.dk